Kirkonkylä mestari 2018!

Kirkonkylä on mestari kaudella 2018! Joukkue voitti finaalissa Selänpään maalein 8-0. Joukkueen vakuuttavasta suorittamisesta kertoo omaa kieltään myös se, ettei joukkue hävinnyt kauden aikana peliäkään. Kirkonkylä oli myös maalieroltaan selkeästi sarjan paras joukkue ja ansaitsi voittonsa. Joukkue teki myös sarjassa eniten maaleja ja päästi vähiten. Kokonaisvaltainen paketti.

 

Hopealle jäänyt Selänpää sai historiansa ensimmäisen mitalin Jääkiekon Kyläsarjassa, mikä on hieno suortus, vaikka finaalitappio varmasti mastuu tuoreeltaan pahalta. Selänpää oli sarjan toiseksi parhain joukkue myös runkosarjassa ja hävisi ainoastaan Kirkonkylälle. Ansaittu finaalipaikka oli myös Selänpään joukkueelle. Parannettavaa jäi, mutta se kasvattaa.

 

Toikkala palasi myös mitalikantaan ottamalla itselleen pronssiset mitalit. Voitto varmasti maistui kapealla rosterilla ratkaisupeleissä operoineelle kyläjoukkueelle. Lautarolle, joka viime vuonna hävisi niukasti kultaiset mitalit, jäi karvas kalkki nelospaikan muodossa.