Parhaat palkittu ja kausi paketissa!

Lauantai-iltana TV-Pubilla palkittiin jälleen kauden parhaat. Tupa oli täysi ja meininki koholla. Päättäjäisten yhteydessä sarjan presidentti,  Henri Rantakaulio, tiedotti myös sarjan organisaatiomuutoksista, jotka koskevat johtoporrasta. Selänpään joukkuetta edustava Ismo Pukkila liittyy johtoporukkaan varapresidentti-tittelillä ja tuo leveyttä vastuupuolelle. Tuleva kausi 2019, on jo Rantakaulion kymmenes ”uuden ajan Kyläsarjan” peräsimessä, ja ns. juhlakaudelle tehdään panostuksia tapahtumiin. Rantakaulio totesi myös tilaisuudessa sarjan olevan oikealla tiellä pelillisten asioiden suhteen, sillä muutokset ovat tasoittaneet sarjaa. Yleisöltä on tullut myös positiivista palautetta tiukemmista peleistä ja katsojamäärissä nähtiinkin nousua edelliskausiin.

”Pieniä viilauksia tullaan vielä tekemään, joiden jälkeen ollaan varmasti jo optimi tilanteessa ja saavutetaan lopullinen päämäärä. Töitä on sen eteen tehty ja tästä on hyvä jatkaa. Palaute on ollut pääsääntöisesti hyvää, vaikkei soraääniltäkään olla vältytty. Sehän on selvää, että kaikille nämä muutokset eivät kelpaa, mutta jos yli 90% ymmärtää mistä on kyse ja ovat mielissään, on suunta selvästi oikea. Ismo liittyy nyt mukaan ja varmasti yhdessä ollaan entistä parempia. Henkilökohtainen juhlakausi tulossa, joten jotain spesiaalia täytyy miettiä ensitalvelle.” Kommentoi Rantakaulio sarjan tilannetta.

”Hienoa liittyä mukaan tiimiin ja tuoda oma näkemys ja panos päätöksentekoon. Olen samaa mieltä, että suunta on oikea, mutta vähän on vielä viilattavaa. Henkan kanssa tullaan hyvin juttuun ja varmasti yhteistyö toimii. Ei tarvinnut kauaa miettiä, kun pyyntö tuli.” Kertoi Ismo Pukkila nimityksestään.

 

Palkitut:

Pistepörssin voittaja oli Jaalan joukkueen Erno Hakkarainen ja maalikuningas Kirkonkylän Joni Kultanen. Hakkarainen merkkautti itselleen runkosarjassa 22 pistettä. Kultaselle puolestaan maalikuninkaan titteli heltisi 11 täysosumalla.

Herrasmiespelaajaksi valikoitui Toikkalan Vesa Korppi ja Vuoden yllättäjä oli, oman piste-ennätyksensäkin tehnyt, Lautaron Teijo Piira. Playoffien Paras pelaaja oli Kikronkylän maalia vartioinut Santeri Reijasalo. Reijasalon päästyttejen maalien keskiarvo pudotuspeleissä oli huikea 1,00.

Parhaaksi kenttäpelaajaksi joukkueet äänestivät Selänpään Kory Bakerin ja paras maalivahti oli Selänpään maalia vartioinut Ville Rantala. Maalivahtiäänestyksen taisto oli tiukka, sillä Rantala kukisti Reijasalon yhdellä pisteellä.

Kauden tuomariksi valittiin Aki Mattila.