Kirkonkylä uusi mestaruutensa!

23.3.2019 Inkeroisten jäähallilla pelattiin Jääkiekon Kyläsarjan välierät ja ratkaistiin mitalien kohtalo.

Välierissä kohtasivat Jaala ja Niinistö sekä Kirkonkylä ja Selänpää. Niinistö kukisti Jaalan lukemin 7-3 ja Kirkonkylä voitti Selänpään tiukan väännön jälkeen 5-2. Pronssiottelussa kohtasivat näin ollen Jaala ja Selänpää, finaalissa taas Kirkonkylä ja Niinistö.

Pronssiottelu oli vajaalla miehistöllä liikkeellä olleelle Selänpäälle liikaa ja Jaala pokkasi pronssiset mitalit itselleen tylyin 12-2 lukemin. Finaali oli tiukempi ja tunteikas, kun paikallisvastustajat kohtasivat toisensa. Lopulta Kirkonkylä kuitenkin vei kultaiset mitalit nuoruuden voimalla lukemin 4-1.

Saman päivän iltana juhlittiin kauden päättäjäsiä TV Pubilla Valkealassa ja jaettiin myös palkinnot ansioituneille. Piste- ja maalipörssin voitot ratkesivat jo hyvissä ajoin runkosarjan jälkeen ja nyt Erno Hakkarainen ja Joni Kultanen saivat myös palkintokaappiinsa koristusta pytyn muodossa. Joukkueet äänestivät parhaaksi pelaajaksi Jaalan Erno Hakkaraisen ja parhaaksi maalivahdiksi Toikkalan Janne Mankin. Pudotuspelien paras pelaaja oli Kirkonkylän Lari Jourio ja Vuoden Yllättäjä Selänpään Timo Nakko. Herrasmiespelaajaksi valikoitui Anttilan Jaakko Leppänen ja Paras tuomari oli Jonne Sakki.